Izrada Sajta – Sky Art Design

Ovo su neke od cinjenica:

Cak 91,5% poseta ka sajtu dolazi sa prve strane gugl pretrage
Prve 3 pozicije donose cak 61% poseta

SEO pospešuje vaše poslovanje

Cak 91,5% poseta ka sajtu dolazi sa prve strane gugl pretrage
Prve 3 pozicije donose cak 61% poseta
Iz ovih rezultata možemo videti da pozicija u rezultatima pretrage na Guglu direktno utice na posecenost vašeg sajta.

Kao što ste videli prve 3 pozicije donose najviše poseta ka sajtu. Rangiranje na ovim najvišim pozicijama može dovesti do znacajnog povecanja prometa za vašu web stranicu.

Poseta ka sajtu dolazi sa Google

Prve 3 pozicije u Google 61% poseta

SPEED

24/7 SUPPORT

Izrada Sajta – Zašto je seo bitan za vaš biznis ?

Bilo da pravite sajt ili zapocinjete marketinšku kampanju, SEO optimizacija je jedna od kljucnih stvari koju morate uraditi. To je možda glavni factor koji ce ili unaprediti vaš online posao ili ga prekinuti.

U današnje vreme 89% svih potrošaca uraditi online istraživanja koristeci google pretraživac pre nego što nešto kupi. Postaje sve jasnije zašto je vaša vidljivost na pretraživacima važna.

Kako roboti vide vašu stranicu

Internet pretrazivaci postaju sve sofisticiraniji a algoritmi za pretragu se unapredjuju iz dana u dan. Ipak, oni i dalje ne mogu videti i razumeti veb stranicu kao ljudi. Pokazacemo vam kako vrlo jednostavnim koracima u SEO optimizaciji možemo pomoci robotima da lakše razumeju vašu stranicu.

POTROŠACI KOJI KORISTE GOOGLE

95%

RAST PRODAJE PREKO INTERNETA

85%

PRODAJA PREKO FACEBOOK

2%

Šta je seo optimizacija ?

Za uspešan SEO postoje dva polja na kojima se mora raditi
a to su onpage i offpage optimizacija. Pored ova dve stavke
imamo i pred radnje koje su takodje neizostavni deo svake dobre SEO optimizacije.
KVALITETAN HOSTING
Ukoliko radite sajt u wordpress-u, treba vam dobar hosting. Naime wordpress ima puno pluginova sa scriptama koji stalno šalju upite ka bazi. Ukoliko je loš hosting (malo RAM memorije) tada dolazi do zastoja u ucitavanju vašeg sajta i samim tim ce google loše oceniti sajt.
BRZINA UCITAVANJA
Gugl želi najbolje korisnicko iskustvo za posetioce sajta a jedna od glavnih stavki je brzina ucitavanja sajta. Možete imati sve gore navedene elemente a da vam se sajt i dalje ucitava presporo. Jednostavno kupili ste temu za koju više proizvodjac ne pruža podršku, koja je spora i eto problema. Naravno može se optimizovati delimicno ali nikada kao kad je tema u startu optimizovana po SEO standardima.
SSL SERTIFIKAT
SSL sertifikat obezbedjuje sigurnu vezu izmedju korisnika sajta i samog sajta. Sa HTTPS na vašem adres baru pisace: “Ovaj sajt je bezbedan za korišcenje”. Ukoliko sajt ima kontakt formu ili bilo šta za prikupljanje podataka od korisnika sajta, morace imati ovaj sertifikat. On je potreban kako ne bi došlo do “pecanja” podataka od strane trecih lica i zloupotrebe istih.
RESPONSIVE WEB SAJT
Ukoliko vam sajt nije optimizovan za mobilne i tablet uredjaje necete moci da se pozicionirate na guglu. Jednostavno gugl je primetio da posetioci odlaze posle par sekundi ukoliko sajt nije optimizovan za mobilni. Jednostavno nece da se muce sa vašim sajtom.
Povoljno izrada web sajta, online prodavnice. Booking, jelovnik, rezervacije
Nudimo vam Sajt na nasem serveru za samo 150 eura godisnje. Zasto godisnje? Jer ce vam biti jeftinije nego da nakon nekog vremena sve ponovo radite i placate. Sajtovi su poput mobilnih telefona, jako brzo zastarevaju, a kod nas ce Vam svaka promena u buducnosti biti besplatna…